Aplicatia OMRON connect US/CAN/EMEA si pacientii stiu cel mai bine cum sa integreze datele personale de sanatate. Tutorial de asociere dispozitive Omron in aplicatia Omron Connect

Aplicatia OMRON connect US/CAN/EMEA si pacientii stiu cel mai bine cum sa integreze datele personale de sanatate. Tutorial de asociere dispozitive Omron in aplicatia Omron Connect
Aplicatia OMRON connect US/CAN/EMEA a beneficiat de imbunatatiri semnificative in ultima perioada. Această evoluție înseamnă că pacienții vor putea să își împărtășească datele de sănătate cu medicul lor sau cu echipa. Împărtășirea acestor date permite o autogestionare mai bine informată; și este crucială pentru pacienții care doresc să aibă o mai mare contribuție la planul lor de tratament.

Aplicația OMRON connect US/CAN/EMEA permite utilizatorilor să partajeze parametri cheie, cum ar fi tensiunea arterială, greutatea și numărul de pași. Utilizatorii aplicației OMRON connect vor putea acum să partajeze o serie de date de la dispozitivele OMRON conectate și de la alte aplicații dezvoltate de părți terțe.

Aplicația OMRON connect App este capabilă să funcționeze cu o serie de dispozitive: cu tensiometrele OMRON; OMRON Complete (tensiometru și ECG); cântarul si analizorul OMRON Viva; OMRON Eco Temp Intelli IT (termometru digital inteligent); și OMRON P300 Intelli IT (pulsoximetru pentru saturația de oxigen în sânge SpO2), Omron HeartGuide (wearable inteligent)

Împărtășirea datelor cu un clinician sau cu o echipă clinică este deosebit de valoroasă atunci când este vizualizată alături de informațiile medicale mai ample ale unei persoane, inclusiv urmărirea simptomelor, eventualele planuri de îngrijire și rezultatele testelor (atunci când sunt puse la dispoziție de către organizațiile lor de sănătate). Acest lucru permite luarea unor decizii clinice mai bine informate pe baza datelor generate de pacient.

Aplicația OMRON connect US/CAN/EMEA  poate fi descărcată prin intermediul magazinelor de aplicații Apple și Google.

Mai jos puteti viziona tutoriale prin care puteti asocia dispozitivele Omron cu aplicatia Omron Connect, pe Android / IOS.
 

 

Suport clienti L-Vi: 9 - 16 (suport exclusiv pe adresa de mail)

0732.153.151 comenzi@omrononline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!