OMRON Healthcare dezvăluie viziunea globală a companiei pe termen lung: "Going for Zero: Îngrijire preventivă pentru sănătatea societății"

OMRON Healthcare dezvăluie viziunea globală a companiei pe termen lung: "Going for Zero: Îngrijire preventivă pentru sănătatea societății"
Liderul mondial în domeniul tehnologiei pentru sănătate și wellness își stabilește o viziune pe termen lung pentru a elimina atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale, pentru a preveni și gestiona bolile respiratorii și pentru a reduce incidența durerii cronice


OMRON Healthcare Co., a anunțat că a stabilit o viziune globală a companiei pe termen lung, "Going for Zero: Îngrijire preventivă pentru sănătatea societății", și se angajează să dezvolte noi dispozitive și servicii pentru a răspunde așteptărilor consumatorilor, profesioniștilor din domeniul sănătății și societății în general.

Această viziune pe termen lung a OMRON Healthcare Co., cu sediul în orașul Muko, prefectura Kyoto, are ca scop reducerea numărului de evenimente cardiace, în special atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale, care continuă să reprezinte o criză de sănătate la nivel mondial; scăderea numărului de persoane care suferă de afecțiuni respiratorii acute și cronice, inclusiv astm și boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC), care continuă să crească, în special în economiile emergente; și furnizarea de soluții de gestionare a durerii pentru milioanele de oameni din America de Nord și miliardele din întreaga lume care suferă de dureri cronice care le afectează calitatea vieții.

În calitate de lider mondial în domeniul sănătății inimii și de inovator în domeniul tehnologiilor de susținere a sănătății respiratorii și de furnizare de soluții de gestionare a durerii, OMRON Healthcare Co., Ltd., planifică, se angajează să investească și să dezvolte noi tehnologii și servicii pentru a îndeplini aceste obiective de îngrijire preventivă.

"Obiectivul "Going for Zero" se află în centrul a tot ceea ce facem și este acum o piesă centrală pentru viziunea noastră globală pe termen lung", a declarat președintele și directorul executiv al OMRON Healthcare, Ranndy Kellogg. "Pentru a realiza această viziune, vom implementa un plan strategic care va continua să studieze aceste probleme de sănătate și vom depune eforturi pentru a realiza dispozitive, servicii și produse care să ajute consumatorii și profesioniștii din domeniul sănătății să ducă o viață mai sănătoasă. Ne vom dedica resursele pentru a preveni evenimentele cardiace, pentru a gestiona bolile respiratorii și pentru a reduce durerea cronică, în parteneriat cu partenerii noștri globali OMRON, astfel încât cei pe care îi deservim să poată trăi cea mai bună și mai sănătoasă viață."

OMRON Healthcare Co., Ltd., se angajează să depună următoarele eforturi ca parte a planului său strategic global pe termen lung:
  • Eliminarea evenimentelor cardiovasculare - Conform Organizației Mondiale a Sănătății, peste un miliard de oameni din întreaga lume suferă de hipertensiune arterială și se estimează că 46% dintre adulții cu hipertensiune arterială nu știu că suferă de această afecțiune.(1) Hipertensiunea arterială este principala cauză a evenimentelor precum atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale. De la lansarea primului tensiometru în 1973, OMRON s-a concentrat pe dezvoltarea de tensiometre ușor de utilizat și precise din punct de vedere medical, precum și pe desfășurarea de activități educaționale pentru promovarea monitorizării tensiunii arteriale la domiciliu. Anul trecut, OMRON a ajuns la peste 300 de milioane de unități în vânzările cumulate ale unităților sale de tensiune arterială. Cea mai mare adoptare de către consumatori a monitoarelor de tensiune arterială OMRON a fost realizată în ultimul deceniu, deoarece a vândut 100 de milioane de unități începând cu 2016.
    Pentru a îndeplini misiunea Going for Zero a companiei, OMRON intenționează să dezvolte un monitor de tensiune arterială pentru braț cu tehnologie ECG încorporată și să lanseze un serviciu de sănătate digitală de analiză ECG la nivel global.
    În plus, OMRON va cerceta și va dezvolta dispozitive pentru detectarea timpurie și prevenirea recurenței fibrilației atriale. OMRON cercetează în prezent modul în care inteligența artificială (AI) poate prezice cu precizie bolile cardiovasculare într-un stadiu incipient, ca parte a programului de cercetare în colaborare cu Universitatea Kyoto, anunțat anul trecut.
  • Prevenirea și gestionarea bolilor respiratorii - Boala pulmonară obstructivă cronică (BPOC) este a treia cauză principală de deces la nivel mondial. Mai mult de 80% din aceste decese au loc în țările cu venituri mici și medii.(2) În conformitate cu strategia globală a companiei, OMRON va distribui dispozitive cu precizie medicală pentru a sprijini tratamentele și diagnosticarea în țările emergente care nu dispun de sisteme medicale complet stabilite. În special în țările dezvoltate, OMRON va promova controlul simptomelor și serviciile de îngrijire pentru a atenua cheltuielile medicale în creștere, pentru a ușura povara afecțiunilor respiratorii asupra pacienților și familiilor acestora.
  • Reducerea și prevenirea durerii cronice - Pentru gestionarea durerii fără medicamente, OMRON se va concentra pe dezvoltarea unei noi tehnologii de stimulare electrică transcutanată a nervilor (TENS), precum și pe furnizarea unui sistem de sprijin pentru terapia prin exerciții fizice pentru a-i ajuta pe cei cu dureri cronice. Obiectivul OMRON este de a ajuta consumatorii să își ducă viața de zi cu zi fără a fi afectați de durerea acută și cronică, care afectează calitatea vieții pentru miliarde de oameni.

OMRON Healthcare continuă să transforme piața cu tehnologii de vârf, inclusiv o gamă completă de monitoare de tensiune arterială la domiciliu, nebulizatoare și dispozitive TENS. Printre inovațiile recente ale companiei se numără HeartGuide™- primul tensiometru portabil; Complete™ - primul tensiometru cu capacitate ECG într-un singur dispozitiv; și VitalSight™- primul serviciu de monitorizare de la distanță a pacienților de la OMRON, care vine în sprijinul celor care se confruntă cu cele mai mari riscuri de hipertensiune arterială.

1. World Health Organization. (2021, August 25). Hypertension. World Health Organization. Retrieved from https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/hypertension
2. World Health Organization. (2021, June 21). Chronic obstructive pulmonary disease (COPD). World Health Organization. Retrieved from https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/chronic-obstructive-pulmonary-disease-(copd)


Sursa: https://omronhealthcare.com

Suport clienti L-Vi: 9 - 16 (suport exclusiv pe adresa de mail)

0732.153.151 comenzi@omrononline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!