Omron HealthCare - Going for Zero

Omron HealthCare - Going for Zero
IMAGINE A WORLD WITHOUT HEART ATTACKS OR STROKES.
 
No, it’s not a dream. It’s our goal. Zero heart attacks. Zero strokes. That’s Generation Zero. It’s a generation not defined by its age but by its desire to live healthier and longer. It’s a new way forward.
And it starts now.

Zero compromisuri pentru o viaţă mai sănătoasă.

Omron isi propune să reducă efectele negative resimţite de oameni datorită unei stări de sănătate precare si să le ofere acestora posibilitatea ca viaţa lor să nu depindă de starea de sănătate. Cu ajutorul produselor şi inovaţiilor pe care OMRON le furnizează, dorim ca oamenii să facă cât mai puţine compromisuri în a-şi atinge obiectivele. Am cuprins esenţa viziunii în „promisiunea” noastră. Viziunea noastră se materializează în acţiuni concrete. Viziunea dovedeşte cu fermitate angajamentul nostru faţă de oameni şi lumea întreagă: „ Luptăm să minimizăm impactul pe care problemele de sănătate le au asupra calităţii vieţii. Luptăm pentru un stil de viaţă mai bun fără a face compromisuri. Întotdeauna către o viaţă cu ZERO probleme medicale.”

OMRON Heathcare promite că produsele pe care le oferă să atenueze impactul problemelor de sănătate şi să permita posibilitatea unei vieţi împlinite şi active. Vom continua să acţionăm în sprijinul susţinerii unei vieţi cu ZERO compromisuri, mai liberă şi mai ofertantă.

Sursa: https://www.omron-healthcare.ro
 

Suport clienti L-Vi: 9 - 16 (suport exclusiv pe adresa de mail)

0732.153.151 comenzi@omrononline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!