OMRON Healthcare prezintă inovațiile pentru sănătatea inimii la CES 2021

OMRON Healthcare prezintă inovațiile pentru sănătatea inimii la CES 2021
Omron introduce în SUA primul său serviciu de monitorizare a pacienților de la distanță și prezinta o noua aplicație cu opțiuni extinse de personalizare și caracteristici suplimentare.

OMRON Healthcare anunță cu mândrie prezența la prima ediție "all digital" a CES 2021. Printre alte inovații revoluționare, OMRON Healthcare prezenta VitalSight™, noul sistem de monitorizare la distanță a pacienților, disponibil în SUA, care îmbunătățește comunicarea dintre pacient și medic. Alături de aceasta, compania va dezvălui aplicația mobilă OMRON connect 2.0, pentru a le permite consumatorilor să își gestioneze în mod activ sănătatea inimii. Cu aceste inovații, OMRON Healthcare face un pas înainte pentru a le permite consumatorilor din întreaga lume să ducă o viață mai sănătoasă și mai activă.

VitalSight

Conform ghidurilor naționale privind tensiunea arterială ale Asociației Americane a Inimii, 116 milioane de adulți din SUA sunt hipertensivi (1), iar CDC raportează că 37 de milioane dintre aceștia au hipertensiune arterială necontrolată în stadiul 2 (2), cu un risc mai mare de atac de cord și accident vascular cerebral. În paralel, Societatea Europeană de Hipertensiune estimează că prevalența hipertensiunii arteriale în Europa este de aproximativ 33%(3). Pentru cei care se află la capătul superior al scalei de hipertensiune, acest risc a fost și mai mare în timpul pandemiei, deoarece sistemul de sănătate a fost copleșit, iar hipertensiunea este o afecțiune de bază care implică un risc mai mare de complicații cauzate de COVID-19 (4).

Pentru a îmbunătăți rezultatele în materie de sănătate în gestionarea hipertensiunii arteriale, OMRON accelerează dezvoltarea sistemelor de monitorizare de la distanta, cum ar fi VitalSight, pentru a încuraja o mai mare monitorizare de la distanță, pentru a îmbunătăți comunicarea dintre pacient și medic și pentru a permite luarea de decizii de tratament bazate pe date.

Cu VitalSight, pacienții primesc un kit livrat la domiciliu care include un dispozitiv de tensiune arterială conectat OMRON și un hub de date care sunt pre-setate pentru a partaja în siguranță măsurătorile cu medicul pacientului și cu echipa de îngrijire. VitalSight poate fi integrat cu sistemul Electronic Medical Record (EMR) al medicului sau prin intermediul OMRON Doctor Dashboard pentru o analiză ușoară a datelor, care oferă notificări automate pentru a semnala când un pacient are valori care necesită luarea de măsuri.

Nevoia pentru acest tip de servicii era deja mare înainte de pandemie, iar acum este și mai urgentă. OMRON colaborează cu cele mai avangardiste sisteme de sănătate din întreaga lume, inclusiv cu NHS din Marea Britanie, pentru a accelera implementarea sistemelor RPM (Remote Patient Monitoring = Monitorizarea la distanță a pacienților), permițând medicilor și pacienților să obțină informații cuprinzătoare despre sănătatea inimii lor, precum și siguranța că medicii generaliști au o imagine completă atunci când prescriu medicamente și urmăresc planurile de tratament.

OMRON connect 2.0
De asemenea, OMRON din SUA prezintă în avanpremieră la CES noua aplicație mobilă OMRON connect 2.0, care se va sincroniza cu fiecare tensiometru conectat și va servi ca un antrenor personal pentru sănătatea inimii, cu informații extinse bazate pe valorile tensiunii arteriale și stimulente pentru schimbarea comportamentului sănătos pentru inimă.

Alte aplicații ale OMRON, de ex HeartAdvisor™ și OMRON connect, vor fuziona în OMRON connect 2.0, permițând mai multe opțiuni de personalizare și o gamă extinsă de caracteristici, crescând considerabil valoarea fiecărui dispozitiv de tensiune arterială conectat OMRON. Toate dispozitivele conectate OMRON, inclusiv HeartGuide și linia recent reproiectată de tensiometre OMRON, se vor asocia cu OMRON connect 2.0.

Evenimente cardiovasculare "Going For Zero"
Am aplicat peste 40 de ani de leadership în materie de cercetare, dezvoltare, feedback din partea consumatorilor și informații din partea medicilor la inovațiile pe care OMRON le-a prezentat treptat la CES. În ciuda dificultăților contextului, suntem mândri că anul 2021 nu face excepție. Continuăm să evoluăm misiunea noastră Going for Zero, căutând să îi ajutăm pe cei care se luptă să gestioneze hipertensiunea și riscurile acesteia, în special cu comorbiditățile și complicațiile asociate cu această pandemie COVID-19.
 

Suport clienti L-Vi: 9 - 16 (suport exclusiv pe adresa de mail)

0732.153.151 comenzi@omrononline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!