Omron NightView - un produs premiat!

Omron NightView - un produs premiat!
Tensiometrul OMRON NightView (HEM-9601T-E3) pentru încheietura mâinii măsoară automat tensiunea arterială a unui pacient în timp ce acesta doarme. Tensiunea arterială ridicată în timpul somnului poate crește semnificativ riscul de atac de cord și de accident vascular cerebral. În mod tradițional, măsurarea era posibilă doar prin purtarea unui tensiometru pe braț timp de 24 de ore la spital. Omron a dezvoltat un sistem de măsurare la încheietura mâinii pentru o restricție minimă și o monitorizare ușoară a tensiunii arteriale pe timp de noapte (la domiciliu). Acesta se adaptează la încheietura mâinii, minimizând stresul și sporind confortul atunci când este purtat. Designul asigură faptul că nu se mișcă în timpul somnului, contribuind la îmbunătățirea preciziei măsurătorilor.


Produsul a castigat premiul IF DESIGN Award 2021



OMRON Nightview este un tensiometru de încheietura mâinii, special conceput pentru a fi utilizat în timpul somnului. Dispozitivul vă măsoară tensiunea arterială și ritmul cardiac de trei ori. Puteți vedea rezultatele în aplicația OMRON Connect. Acolo puteți vedea și măsurătorile anterioare, ceea ce înseamnă că puteți detecta orice hipertensiune nocturnă într-un stadiu incipient. Deoarece dispozitivul funcționează complet silențios, puteți continua să dormiți în timpul măsurătorilor. Manșeta este concepută astfel încât poziția dumneavoastră de somn să nu afecteze fiabilitatea. În timpul zilei, activați modul de zi al dispozitivului Nightview pentru a efectua o măsurare standard.

+ Măsurare de noapte
+ Funcția de transfer de date
+ Funcția de memorare
+ OMRON Connect

Produsul a castigat premiul Plus X Award 2021/2022




Tensiometrul de încheietură NightView pentru utilizare la domiciliu măsoară automat tensiunea arterială pe timp de noapte, în timp ce utilizatorul doarme. Hipertensiunea arterială nocturnă este un factor de risc ridicat în apariția accidentului vascular cerebral și al atacului de cord. Anterior, tensiunea arterială nocturnă putea fi monitorizată doar cu un monitor ambulatoriu de 24 de ore prescris pentru brațul superior. NightView se potrivește confortabil la încheietura mâinii, reducând stresul și senzația de constrângere a utilizatorului.

Produsul a castigat premiul German DESIGN Award 2022

Suport clienti L-Vi: 9 - 16 (suport exclusiv pe adresa de mail)

0732.153.151 comenzi@omrononline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!