OMRON prezintă WheezeScan, primul dispozitiv din lume de detectare a respirației șuierătoare, pentru a ajuta copiii cu astm

OMRON prezintă WheezeScan, primul dispozitiv din lume de detectare a respirației șuierătoare, pentru a ajuta copiii cu astm
O descoperire crucială în domeniul gestionării astmului pediatric, WheezeScan ajută părinții copiilor mici să detecteze respirația șuierătoare (un indicator clar al unui viitor atac de astm) și să ia măsuri.

OMRON Healthcare - lider mondial în echipamente medicale inovatoare, dovedite clinic, pentru monitorizarea și terapia sănătății - prezintă WheezeScan, primul dispozitiv din lume validat clinic pentru a detecta prezența unui șuierat la copiii mici. Precizia WheezeScan oferă părinților, medicilor și îngrijitorilor capacitatea de a discerne dacă un copil șuieră - oferind ulterior încrederea și claritatea etapelor următoare care va trebui acționat în conformitate cu planul de tratament al unui copil.

Șuieratul este o fluierătură sau zgomot în respirație și este cel mai frecvent simptom al astmului la copiii cu vârsta sub 5 de ani (nota 1 subsol articol). În ciuda acestui fapt, cel puțin 44% dintre părinți se luptă să identifice clar sunetele șuierătoare înainte de apariția unui atac de astm (nota 2 subsol articol). Acest lucru se intampla din mai multe motive, inclusiv:
  • Perspectiva unui atac de astm care se apropie provoacă anxietate și ezitare
  • Suieraturile nu sună întotdeauna la fel (nota 3 subsol articol)
  • Copiii sunt prea mici pentru a articula ceea ce experimentează

WheezeScan oferă o evaluare obiectivă a prezenței șuierăturii, eliminând presupunerile, îndoielile și indecizia, permițând părinților copiilor cu simptome astmatice să urmeze cu încredere planul de tratament al medicului.

WheezeScan a fost conceput intuitiv pentru detectarea directă și precisă. Părinții il țin pur și simplu sub clavicula dreaptă a copilului timp de 30 de secunde și așteaptă identificarea „Wheeze” sau „No Wheeze”. În plus, designul WheezeScan este elegant și ergonomic, ușor și portabil, permițând părinților să îl aibă în permanență cu ei și să elimine orice incertitudine în momentele de suferință respiratorie.

Tehnologia avansată de ascultare WheezeScan de la OMRON Healthcare a fost concepută pentru a identifica sunetele din respirația șuierătoare a unui copil pe care părinții ar putea să nu le poată auzi. O diafragmă din material cu lățime micronică detectează respirația șuierătoare cu volum mic. Acest lucru, combinat cu un microfon de calitate HD, un sistem încorporat de anulare a zgomotului și un computer specializat permite dispozitivului să ofere o valoare  clară „Wheeze” sau „No Wheeze”(Suierat present / Fara suieraturi) . În plus, o carcasă internă de protecție asigură durabilitatea și precizia pe termen lung.

WheezeScan se conectează cu aplicația AsthmaDiary pentru dispozitive mobile. Aplicația ține evidența episoadelor șuierătoare, permițând părinților să înregistreze date despre factorii potențiali declanșatori și răspunsul la medicamente, precum și să identifice tendințele. Mai mult, părinții pot informa echipa de medici cu detalii despre frecvența episoadelor șuierătoare, permițând dezvoltarea mai adaptată a planurilor de control.

Mergând spre zero atacuri de astm

OMRON Healthcare a creat WheezeScan, recunoscând astmul ca o povară socială. Părinții doresc să fie siguri că copilul lor are un atac de astm înainte de a-i expune la anumite medicamente pentru astm și a potențialelor lor efecte secundare. Din păcate, această abordare „așteptați și vedeți” riscă să lipsească o acțiune timpurie care ar putea preveni atacurile. Pentru a soluționa acest lucru, WheezeScan al OMRON Healthcare oferă părinților o determinare fiabilă și obiectivă - eliminând incertitudinea.

Potrivit Lucía Prada, director de marketing al OMRON Healthcare Europe, „ca mamă a doi copii, știu cât de stresant este să ai un copil bolnav și cât de neputincios te poți simți atunci când nu poți afla cum să-i ajuți. WheezeScan a fost conceput pentru a oferi părinților încredere în gestionarea adecvată a stării astmatice a copiilor lor. Ca prim pas către viziunea noastră “zero atacurilor de astm”, aducem în plan concret  viziunea noastră de a face tot ce putem pentru a minimiza impactul pe care astmul îl are asupra pacienților, și în special asupra copiilor ”.

André Van Gils, CEO și președinte al OMRON Healthcare Europe: „Promisiunea noastră Going For Zero ne spune să facem tot ce putem pentru a permite oamenilor să obțină mai mult de la viață, deoarece nu sunt controlați de starea lor de sanatate. Având în vedere acest lucru, am dezvoltat WheezeScan, care marchează o nouă etapă în încercarea noastră de a dota oamenii cu cele mai bune instrumente pentru a atinge un nivel precis de detectare și monitorizare atunci când contează cu adevărat. În calitate de lider global în terapia respiratorie, introducerea tehnologiei medicale preventive, extrem de portabile, pentru a oferi ajutor imediat când oamenii au nevoie de aceasta, se numără printre cele mai mari priorități ale noastre ”.

Detector-respiratie-suieratoare-Omron-WheezeScan-HWZ-1000T-E

Despre OMRON Healthcare Europe
Angajată să ajute oamenii să trăiască activ și fără compromisuri, OMRON Healthcare este lider global în domeniul echipamentelor medicale inovatoare dovedite clinic pentru monitorizarea și terapia sănătății.

De-a lungul istoriei sale de peste 85 de ani, OMRON Healthcare s-a străduit să îmbunătățească viețile oamenilor și să contribuie la o societate mai bună, dezvoltând inovații care îi ajută pe oameni să prevină, să trateze și să gestioneze afecțiunile lor medicale, atât acasă cât și în practica clinică, în peste 117 țări.

OMRON Healthcare este marca nr.1 recomandată de cardiologii din Europa și marca nr. Globală nr. 1 în nebulizatoare pentru tratament respirator cu peste 30 de milioane de dispozitive vândute. Categoriile de produse suplimentare ale companiei sunt echipamente de terapie a durerii cu frecvență scăzută, cantare si analizoare de compoziție corporală și termometre electronice.

OMRON Healthcare Group are sediul central în Kyoto, Japonia. OMRON Healthcare Europe B.V.este divizia de asistență medicală pentru Europa, Rusia, Orientul Mijlociu și Africa și oferă servicii clienților din peste 74 de țări.

1 Global Initiative for Asthma. Global Strategy for Asthma Management and Prevention, 2016. Available from: www.ginasthma.org
2 Date inregistrate
3 Global Initiative for Asthm
a. Global Strategy for Asthma Management and Prevention, 2016. Available from: www.ginasthma.org

Sursa: https://www.omron-healthcare.co.uk

Suport clienti L-Vi: 9 - 16 (suport exclusiv pe adresa de mail)

0732.153.151 comenzi@omrononline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!