Tensiometrele OMRON primesc un premiu din partea Stiftung Warentest (Fundația germană de testare a produselor)

Tensiometrele OMRON primesc un premiu din partea Stiftung Warentest (Fundația germană de testare a produselor)
Stiftung Warentest a supus 17 tensiometre de la diverși producători la un test detaliat pentru ediția sa 09/2020. Tensiometrul de incheietura OMRON RS7 Intelli IT a fost câștigătorul testului în cadrul categoriei tensiometre de incheietura și singurul care a primit calificativul "Bun".

Ceea ce i-a impresionat pe testeri, printre altele, este măsurarea silențioasă. Testerii au fost deosebit de mulțumiți de aplicația OMRON connect, care ajuta ca realizarea unui jurnal al tensiunii arteriale (prin Bluetooth) să fie sigură și ușoară. Apropo: Un tensiometru de încheietură OMRON a fost, de asemenea, câștigător al testelor din 2016 și 2018. Tensiometrul pentru brațul superior OMRON X3 Comfort a primit calificativul "Bun". Dispozitivul a primit cele mai bune calificative la categoriile manevrabilitate și susceptibilitate la defecțiuni și a fost singurul dispozitiv dintre tensiometrele pentru brațul superior care a trecut testul de cădere cu calificativul "Foarte bun".

OMRON RS7 Intelli IT - câștigătorul testului: compact, silențios și inteligent. Aplicația OMRON connect oferă o modalitate sigură și ușoară de a stoca digital datele privind tensiunea arterială.

OMRON RS7 Intelli IT a fost singurul dintre cele șapte tensiometre de incheietura care a primit calificativul "Bun". Pe lângă funcționarea sa silențioasă, testerii au lăudat senzorul de poziționare, care arată utilizatorului dacă dispozitivul este pozitionat corect, la înălțimea inimii. Testerii au fost deosebit de impresionați de faptul că dispozitivul poate fi conectat la un smartphone, ceea ce face foarte simplă ținerea unui jurnal al tensiunii arteriale. Stiftung Warentest a testat, de asemenea, aplicația OMRON connect App cu rezultate bune. Datele au rămas protejate în timpul trimiterii și pot fi salvate și afișate ca o evoluție a curbei progresiei.

Tensiometrul de incheietura RS7 Intelli IT de la OMRON este un dispozitiv compact și ușor de utilizat pentru monitorizarea la domiciliu. Efectuează măsurători absolut silențios și, cu designul său inovator și plat, este ideal pentru măsurători în deplasare. În cazul în care tensiunea arterială depășește valorile recomandate, acest lucru este indicat printr-o pictogramă pe ecran, iar ghidul de înfășurare a manșetei confirmă potrivirea corectă. Datorită tehnologiei IntellisenseTM, măsurarea este deosebit de delicată și rapidă. Dispozitivul detectează, de asemenea, mișcările corpului în timpul măsurătorii pentru a preveni erorile de măsurare. Acesta are o capacitate de memorie de 100 de măsurători pentru doi utilizatori și este, de asemenea, validat clinic pentru utilizarea la populație obeză. Urmărirea digitală a datelor privind tensiunea arterială este simplă și sigură datorită aplicației OMRON connect, în plus, datele sunt protejate și atunci când sunt trimise prin Bluetooth.

OMRON X3 Comfort - un model universal de încredere cu manșetă unică Intelli Wrap

Stiftung Warentest a acordat modelului OMRON X3 Comfort calificative maxime în ceea ce privește manevrabilitatea și susceptibilitatea la defecțiuni. A fost singurul dispozitiv care a trecut testul de cădere pentru tensiometrele de braț cu calificativul "Foarte bine". Testării de la Stiftung Warentest au evidențiat în special manșeta, care - spre deosebire de majoritatea dispozitivelor - vine preformată. Această manșetă inovatoare Intelli Wrap are o zonă de măsurare mai mare care, spre deosebire de modelele convenționale, înconjoară complet partea superioară a brațului. Acest lucru permite măsurători precise în orice poziție în jurul părții superioare a brațului1. Manșeta este ușor de aplicat cu o singură mână, este flexibilă pentru circumferințe ale brațului cuprinse intre 22 si 42 cm și oferă o potrivire confortabilă. OMRON X3 Comfort are un ghid de înfășurare a manșetei care semnalează dacă a fost montată corect. Dispozitivul detectează, de asemenea, bătăile neregulate ale inimii, un factor de risc pentru accidentele vasculare cerebrale, precum și mișcările corpului în timpul măsurătorilor și oferă o capacitate de memorie pentru 60 de măsurători pentru doi utilizatori. În plus, OMRON X3 Comfort a primit premiul pentru acuratețe din partea Deutsche Hochdruckliga (societatea germană de hipertensiune arterială) și este validat clinic pentru femeile însărcinate și diabetici (tip II).
Tensiometru-brat-OMRON-M3-Comfort

Testul Stiftung Warentest

Stiftung Warentest a testat amănunțit 17 tensiometre de la diverși producători. Fundația a examinat atât tensiometre pentru brațul superior, cât și pentru încheietura mâinii.

Toate dispozitivele au fost evaluate în ceea ce privește acuratețea, manevrarea, susceptibilitatea la defecțiuni, dotarea tehnică și raportul preț-performanță. Profesioniștii din domeniul medical au măsurat tensiunea arterială a 16 bărbați și 16 femei în timpul testului. Fiecare dispozitiv a fost utilizat de șase ori de către fiecare persoană testată. Pentru a controla rezultatele, a fost stabilită o măsurătoare de referință profesională calibrată. Testul a fost publicat în numărul 09/2020.

Despre OMRON Healthcare
OMRON Healthcare se angajează să ofere oamenilor o viață mai liberă și mai împlinită, fără compromisuri. În acest context, compania este lider mondial în domeniul dispozitivelor medicale inovatoare, validate clinic, pentru monitorizarea și tratarea afecțiunilor de sănătate.

De 85 de ani, OMRON Healthcare se străduiește să ofere oamenilor o viață mai bună și să contribuie la construirea unei societăți mai sănătoase. Pentru a realiza acest demers, compania dezvoltă produse inovatoare care sprijină oamenii din peste 117 țări în prevenirea afecțiunilor de sănătate sau în tratarea afecțiunilor existente și în conviețuirea cu acestea într-un mod mai bun - atât la domiciliu, cât și în cadrul consultațiilor la clinică.

OMRON Healthcare este numărul 1 la nivel mondial în domeniul dispozitivelor digitale de măsurare a tensiunii arteriale, cu peste 200 de milioane de unități vândute. Dispozitivele de inhalare pentru tratamentul respirator reprezintă, de asemenea, un segment important, cu peste 30 de milioane de dispozitive vândute. Alte categorii de produse de bază ale companiei sunt dispozitivele de terapie a durerii cu frecvență joasă, dispozitivele de analiză corporală și termometrele electronice.

OMRON Healthcare Group are sediul central în Kyoto, Japonia. OMRON Healthcare Europe B.V. este divizia de asistență medicală pentru Europa, Rusia, Orientul Mijlociu și Africa. Serviciile sucursalei sunt utilizate de clienți din peste 74 de țări.

5 septembrie 2020, Mannheim, Germania 

1 Bilo G. et al., Hypertens Res. June 2017, 40 (6): 573-580
*The reference product OMRON X3 Comfort with the same construction as the evaluation criteria was tested

 
OMRON RS7 Intelli IT cu Bluetooth - Tensiometru de incheietura, silentios, transfer date Bluetooth, 2 utilizatori, validat clinic

Sursa: https://www.omron-healthcare.co.uk

Suport clienti L-Vi: 9 - 16 (suport exclusiv pe adresa de mail)

0732.153.151 comenzi@omrononline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!