Vânzările mondiale de tensiometre OMRON depășesc 300 de milioane de unități

Vânzările mondiale de tensiometre OMRON depășesc 300 de milioane de unități
Vânzările mondiale de tensiometre OMRON Healthcare au depășit 300 de milioane de unități, în timp ce compania își promovează misiunea "Going for Zero".


O etapă importantă a fost atinsă în misiunea OMRON Healthcare de a elimina atacurile de cord și accidentele vasculare cerebrale
 
In septembrie 2021 - OMRON Healthcare Co., Ltd., a anunțat că vânzările globale cumulate ale tensiometrelor sale pentru uz casnic au ajuns la peste 300 de milioane de unități(1) , de la lansarea primului său tensiometru electronic în urmă cu aproape 50 de ani. În calitate de producător și distribuitor lider mondial de produse personale pentru sănătatea inimii, tensiometrele OMRON sunt disponibile în peste 110 țări din întreaga lume.

"Pe măsură ce atingem această etapă importantă în urmărirea misiunii noastre, aș dori să îi felicit pe angajații noștri pentru această realizare, să împărtășesc mulțumirile noastre către medicii și farmaciștii care recomandă OMRON și să le transmit consumatorilor care au ales OMRON că cel mai important indicator al nostru este sănătatea lor și atingerea unor rezultate mai bune", a declarat Ranndy Kellogg, CEO al OMRON Healthcare, Inc. "La OMRON, suntem dedicați salvării vieților oamenilor și îmbunătățirii sănătății lor cardiace și vom continua să colaborăm cu furnizorii de servicii medicale și cu consumatorii pentru a dezvolta soluții inovatoare în cadrul misiunii noastre "Going for Zero"."

În prezent, se estimează că un miliard de adulți din întreaga lume suferă de hipertensiune arterială(2), iar numărul persoanelor cu boli cardiovasculare cauzate de hipertensiune reprezintă 17,5 milioane de persoane(3). Bolile cardiovasculare reprezintă principala cauză de deces la nivel mondial, iar pacienții care reușesc să supraviețuiască acestor evenimente prezintă în continuare un risc ridicat de efecte secundare grave. Nu numai pacienții, ci și familiile acestora pot fi afectate financiar și psihic de hipertensiune, ceea ce le poate pune în pericol sănătatea, precum și calitatea vieții.

De la lansarea primului tensiometru OMRON la începutul anilor 1970 și până în 2009, OMRON Healthcare a realizat vânzări globale cumulate de 100 de milioane de unități. În deceniul care a trecut de atunci, numărul de pacienți cu boli legate de stilul de viață a crescut dramatic la nivel global. La scurt timp după aceea, au fost stabilite oficial liniile directoare pentru tratamentul la domiciliu al hipertensiunii arteriale, iar un nou model de comportament - monitorizarea tensiunii arteriale la domiciliu - a crescut în practică și popularitate. Ca urmare, OMRON Healthcare a vândut următoarele 100 de milioane de unități în numai șapte ani. Pe măsură ce practica monitorizării tensiunii arteriale la domiciliu a crescut, OMRON Healthcare a continuat să își extindă prezența la nivel global și să se adapteze la cererea tot mai mare de monitoare de tensiune arterială în America, China și Europa, precum și în țări în curs de dezvoltare precum India și Brazilia.

Cu misiunea sa "Going for Zero atacuri de cord și accidente vasculare cerebrale", OMRON Healthcare și-a sporit atenția asupra monitoarelor de tensiune arterială la domiciliu, asupra educației consumatorilor în materie de sănătate a inimii, asupra colaborării cu medicii pentru a stimula gestionarea hipertensiunii arteriale și asupra transformării pieței globale a sănătății inimii cu inovații care includ monitoarele de tensiune arterială în stilul de viață zilnic al fiecăruia.

 
Acum, profitând de această oportunitate ca o piatră de hotar pentru un nou capitol, OMRON Healthcare va continua să analizeze cererile pieței și cerințele utilizatorilor pentru dispozitive și să le răspundă rapid cu soluții inovatoare. În plus, OMRON continuă să accelereze dezvoltarea aplicațiilor de gestionare a sănătății pentru smartphone-uri și a serviciilor de monitorizare a pacienților de la distanță, care vor îmbunătăți dialogul dintre pacienți și medici în întreaga lume. OMRON Healthcare va sprijini gestionarea sănătății la domiciliu și activitățile medicale ale profesioniștilor din domeniul sănătății cu ajutorul dispozitivelor sale și va oferi servicii pentru a ajuta oamenii să ducă o viață mai sănătoasă și mai confortabilă.

Pentru mai multe informații despre această etapă importantă, despre misiunea noastră Going for Zero și despre activitatea pe care OMRON Healthcare o desfășoară pentru a salva vieți și pentru a determina schimbarea comportamentului sănătos pentru inimă, vizitați: https://youtu.be/TxEkxSrAd-E.
 
 300-milioane-tensiometre-omron

Despre OMRON Healthcare, Inc.

OMRON Healthcare, Inc. este principalul producător și distribuitor mondial de produse personale pentru sănătatea inimii și un inovator în domeniul tehnologiilor care sprijină îngrijirea respiratorie și de gestionare a durerii. Cu aproape 50 de ani de leadership în categoria dispozitivelor medicale, OMRON este pasionat de a le permite oamenilor să își controleze sănătatea la domiciliu prin intermediul unei tehnologii precise. Printre produsele sale de top pe piață se numără o gamă completă de tensiometre, nebulizatoare și dispozitive TENS pentru utilizare acasă. Misiunea companiei este Going for Zero, eliminarea atacurilor de cord și a accidentelor vasculare cerebrale.

1. Cumulative sales of home-use digital blood pressure monitors worldwide (as of May 2021)
2. Source: World Health Organization (WHO), World Health Day 2013: measure your blood pressure, reduce your risk
3. Source: WHO, World Health Report

Suport clienti L-Vi: 9 - 16 (suport exclusiv pe adresa de mail)

0732.153.151 comenzi@omrononline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!