Omron la CES 2023

Omron la CES 2023
Omron Healthcare Co., Ltd. a participat la Consumer Electronics Show (CES) 2023, considerat cel mai mare târg de tehnologie de consum din lume, care a avut loc în Las Vegas în perioada 5-8 ianuarie 2023. În cadrul evenimentului Omron și-a prezentat dispozitivele medicale inovatoare și serviciile digitale introduse în ultimii 50 de ani, care au ajutat compania să avanseze în viziunea sa corporativă "Going for Zero" - eliminarea atacurilor de cord și a accidentelor vasculare cerebrale.

Inițiativele Omron includ dispozitive pentru sănătatea inimii, cum ar fi Omron Complete™, monitorul de tensiune arterială pentru brațul superior cu tehnologie ECG încorporată, și serviciile globale de monitorizare a pacienților de la distanță. De asemenea, compania a introdus în Marea Britanie o nouă platformă de monitorizare de la distanță a pacienților (Remote Patient Monitoring - RPM) pentru mai multe boli, care va ajuta pacienții cu boli cronice să împărtășească cu medicii lor date vitale despre sănătate, direct din confortul casei. Serviciul RPM din SUA, VitalSight™ by Omron, a fost, de asemenea, prezentat pentru a împărtăși eficiența tratamentelor și aspectele economice legate de sănătate, inclusiv mărturii ale medicilor.

În plus, aplicația mobilă OMRON connect, este o aplicație de gestionare a sănătății, care analizează tendințele datelor vitale ale utilizatorilor prin utilizarea tehnologiei AI și sugerează programe optime de modificare a stilului de viață dar și alte informații utile.

Obiectivul Omron este de a detecta riscurile fibrilației ventriculare acute într-un stadiu incipient și de a preveni agravarea acesteia, urmărind reducerea riscului de atac de cord și de accident vascular cerebral, contribuind în același timp la promovarea viziunii companiei "Going for Zero". Participarea Omron la CES 2023 evidențiază angajamentul companiei de a îmbunătăți sănătatea inimii și de a furniza dispozitive medicale inovatoare și servicii digitale pentru a contribui la realizarea viziunii "Going for Zero".

Omron Healthcare Co., Ltd. și-a prezentat dispozitivele medicale și serviciile digitale inovatoare, care au inclus dispozitive pentru sănătatea inimii, servicii de monitorizare a pacienților de la distanță și o aplicație mobilă de gestionare a sănătății. Participarea Omron la CES 2023 demonstrează angajamentul companiei de a îmbunătăți sănătatea inimii și de a oferi dispozitive medicale și servicii digitale inovatoare pentru a contribui la realizarea viziunii "Going for Zero".

Suport clienti L-Vi: 9 - 16 (suport exclusiv pe adresa de mail)

0732.153.151 comenzi@omrononline.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!